باقالي پلو با ماهيچه

باقالي پلو با ماهيچه

مواد لازم:
پياز
روغن
زردچوبه
ادويه
ماهيچه يا گردن گوسفند
آب
زعفران
نمك
برنج
دارچين
شويد

طرز تهيه:
ابتدا پياز فراوان در حدود دوتا درشت رو با خرد كن ،،خرد ميكنيم ،وخوب سرخ مي كنيم وبعد زردچوبه وادويه وماهيچه يا( گردن گوسفند )رو اضافه ميكنيم وآب ميريزيم نه زياد، و آب گوشت كه جوش اومد زعفرون مي ريزيم تا پخته بشه و بعد از پخت به ميزان لازم نمك ميزنيم باقالي پلو رو هم به اين صورته زماني كه برنج رو كه ميخوام دم كنم دارچين توي برنج ميريزيم وگاهي اوقات كه ماهيچه رو ميخوام سرو كنم دارچين روي ماهيچه ها ميريزيم ويه نكته ديگه باقالي پلو هم بايد با شويد تازه درست كنم

ارسالي از طرف يكي از كدبانوهاي نمونه.

instagram:samanta_food

منبع: خورجينك

لينك هاي مرتيط :

سرويس چيني

سماور

سرويس قابلمه

لوستر

چاي خوري

كتري وقوري


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:






موضوعات مرتبط: مقالات
برچسب‌ها: آشپزی, آشپزی ایرانی

تاريخ : سه شنبه 18 آبان 1395 | 10:50 | نویسنده : تک سیستم |

.: Weblog Themes By SlideTheme :.


  • دو دی ال